C.A.T.C. BVBAUw partner in vertrouwen sinds 1998 voor al uw kassa's, reserveringsprogramma's, GKS systemen, voip oplossingen en backup oplossingen en maatwerk.

Historiek

C.A.T.C BVBA werd opgericht in 1998. Als freelance programmeur werkte Steven Van Zandweghe reeds in de recreatie sector, destijds voor @l-Soft BVBA. Enkele jaren later heeft C.A.T.C. BVBA het toenmalige @l-Soft overgenomen en zo zijn prositie binnen de recreatiesector versterkt. Gedurende de volgende jaren heeft C.A.T.C. BVBA steeds zijn producten aangepast en bijgewerkt alsook nieuwe producten op de markt gebracht.

Samenwerking

C.A.T.C. BVBA heeft steeds goede partnerships aangegaan met verschillende collega bedrijven teneinde het productengamma te kunnen uitbreiden en een betere service te kunnen geven aan de klanten. Steeds werd de kennis opgebouwd en gedeeld met de klanten. Als motor binnen de sector op IT-gebied wordt C.A.T.C. BVBA nog steeds goed ondersteund door verschillende partner op diverse gebieden zoals netwerking, voip etc...

Toekomst

Wij bouwen steeds verder aan de toekomst. Dit op verschillende vlakken. In het verleden heeft Steven Van Zandweghe de beginnende hand gehad in verschillende bedrijven die tot op vandaag nog steeds succesvol zijn. Vandaag bouwt hij gestadig verder aan het "De Dauwdruppel" project. De motor van het succes blijft uiteraard zijn connectie met de recreatiesector waarin Steven (voor de vrienden en de klanten) zijn plezier kan vinden.


Wist U dat ???

  • Presys + Cloud het laatste reserveringsprogramma is dat U ooit nog zult gebruiken.
  • U verstelt zult staan van de mogelijkheden.
  • U geen zorgen meer zult hebben voor uw hardware. De software werkt immers op elke html5 browers (chrome/safari etc...)
  • Door de vaste prijs per maand U GEEN investeringen meer heeft en U niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
  • U een stuk goedkoper af bent EN toch verzekert bent van kwaliteit.