C.A.T.C. BVBAUw partner in vertrouwen sinds 1998 voor al uw kassa's, reserveringsprogramma's, GKS systemen, voip oplossingen en backup oplossingen en maatwerk.

Online backup

Backup is belangrijk. De ganse bedrijfsstructuur is afhankelijk van de gegevens die online opgeslagen worden. Bij een systeem crash, diefstal, menselijke fout, brand, waterschade etc... zijn de gevolgen voor het bedrijf meestal niet meer te overzien.
In sommige gevallen kan men de gegevens nog recupereren door de harde schijven naar een labo op te sturen en op deze manier de gegevens proberen te recupereren. Deze kosten zijn meestal niet te overzien.

Wij bieden een perfect online backup aan. De gegevens worden beveiligd opgeslagen op onze storage server met een retention (historiek) van 15 dagen. De gegevens worden dagelijks (meermaals indien gewenst) op onze systemen opgeslagen. Deze gegevens zijn AES en TRILE DES geëncrypteerd waardoor ze niet consulteerbaar zijn voor derden.
Wij bieden verschillende mogelijkheden aan, gaande van back-up van databases, mailboxen tot foto's en andere bestande en volledige systemen.

Het belangrijkste voor U is dat de backup opgeslagen wordt bij een partner die U kent en die U vertrouwt. C.A.T.C. BVBA is die partner voor U.


Wij gebruiken stabiele en gerenommeerde backup software met de volgende mogelijkheden.

Vraag ons naar de mogelijkheden of probeer een GRATIS test account. (info@catc.be)

Voor Cassys (R) is er ook een on-the-fly backup mogelijkheden aan een zeer aantrekkelijke prijs. Alle omzet/journaal en producten worden online op onze servers opgeslagen. In geval van een crash bent binnen geen tijd terug operationeel.