C.A.T.C. BVBAUw partner in vertrouwen sinds 1998 voor al uw kassa's, reserveringsprogramma's, GKS systemen, voip oplossingen en backup oplossingen en maatwerk.

Onze expertise

Kwaliteit
Design
Ontwikkeling
Beveiliging

Algemeen

C.A.T.C. BVBA ontwikkeld producten voor recreatie ondernemingen. Hierbij denken we aan campings, verblijfparken, hotels, restaurants, brasseries etc...
Door de producten verder door te ontwikkelen kunnen we bij blijven aan de hedendaagse noden.

Vooruitgang

Door samen mee te denken met onze klanten en deze ideeën te verwerken in onze software blijven onze producten up-to-date. Veelal ontstaan hierdoor opties in de programma's die het leven net dat ietsje makkelijker maken.

Dit is BELGISCH

Onze producten voldoen aan de vereisten van de Belgische ondernemers. Als een van de weinige software ontwikkelingen in de sector zijn de producten van C.A.T.C. puur, zonder inmenging van buitenlandse partners. Net omwille van deze eigen aanpak maakt dat onze producten goed bruikbaar zijn in de diverse sectoren in België, maar net zo goed in onze omringende buurlanden.

Support - Ondersteuning

Uiteraard worden onze producten goed ondersteund. Mede dankzij onze partners die over een verdoorgedreven kennis van de producten beschikken kunnen we een continuïteit garanderen.
De standaard "on-the-fly" support wordt afgehandeld tijdens de normale werkuren aan de normale werkings tarieven.
Uitgebreide service contracten kunnen op maat gemaakt worden waarin meer tijden, inbegrepen uren, voorrijkosten etc... kunnen verwerkt worden.

Bijkomende opties

Onze hoofdtaak is het ontwikkelen van software producten. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor hardware en netwerkbeheer. Dankzij ons uitgebreid netwerk van partners kunnen wij voor veel problemen een oplossing bieden, gaande van normale computer probleme, netwerk problemen tot VOIP (voice over ip) oplossingen.