Wie zijn we, wat doen we?

Algemeen Logo.gif

C.A.T.C. BV ontwikkeld producten voor recreatie ondernemingen. Hierbij denken we aan campings, verblijfparken, hotels, restaurants, brasseries etc...
Door de producten verder door te ontwikkelen kunnen we bij blijven aan de hedendaagse noden.
Maar evenzo leveren en plaatsen we hardware en gaan zelf indien nodig de bekabeling voorzien. Zo hebben we het totaal project onder controle en kunnen daarop de beste service geven. 
 

Vooruitgang 

Door samen mee te denken met onze klanten en deze ideeën te verwerken in onze software blijven onze producten up-to-date. Veelal ontstaan hierdoor opties in de programma's die het leven net dat ietsje makkelijker maken.

Dit is BELGISCH 

Onze producten voldoen aan de vereisten van de Belgische ondernemers. Als een van de weinige software ontwikkelingen in de sector zijn de producten van C.A.T.C. puur, zonder inmenging van buitenlandse partners. Net omwille van deze eigen aanpak maakt dat onze producten goed bruikbaar zijn in de diverse sectoren in België, maar net zo goed in onze omringende buurlanden.

Support - Ondersteuning 

Uiteraard worden onze producten goed ondersteund. Mede dankzij onze partners die over een ver doorgedreven kennis van de producten beschikken kunnen we een continuïteit garanderen.
De standaard "on-the-fly" support wordt afgehandeld tijdens de normale werkuren aan de normale werking tarieven.
Uitgebreide service contracten kunnen op maat gemaakt worden waarin meer tijden, inbegrepen uren, voorrijkosten etc... kunnen verwerkt worden.

Bijkomende opties Year 9 Options Process 2021/22 | Arts & Media School, Islington London UK

Onze hoofdtaak is het ontwikkelen van software producten. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor hardware en netwerkbeheer. Dankzij ons uitgebreid netwerk van partners kunnen wij voor veel problemen een oplossing bieden, gaande van normale computer problemen, netwerk problemen tot VOIP (voice over ip) oplossingen.

Hardware/printers Tips for Setting up an Office Network - BT-SA

We zijn verdeler van Kyocera printers alsook alle HP materiaal. Voor de beste oplossing kiezen we voor de beste hardware, zonder compromissen. In ons herstel centrum kunnen we de problemen analyseren en een oplossing aanbieden.