Cassys (R)

Het succes product "Cassys" is een eenvoudig kassa voor Horeca doeleinden. De (R) versie staat voor de geregistreerde versie dewelke als onderdeel van een GKS een door de overheid goedgekeurd kassa systeem kan geven.

Het product is zo opgebouwd dat het een zeer eenvoudige en snelle bediening mogelijk maakt. De software is zeer snel aan te leren aan nieuwe medewerkers en studenten. De software kan gekoppeld worden met het presys reserverings systeem zodat bestellingen kunnen doorgestuurd worden naar de boeking om dan af te rekenen via de eind afrekening.

Meer informatie vindt op op de site www.cassysr.be waar U eveneens een downloadbare demoversie kunt installeren en de software kunt uitproberen.

De software kun je uitbreiden met onbeperkt aantal handheld toestellen. Het hart van de handheld toestellen is een app dewelke niet alleen op gespecialiseerde handheld toestellen kan gezet worden maar op om het even welke android smartphone.

Gebruik wordt gerekend aan de hand van de bestellingen, niet aan de hand van het aantal toestellen dat men in gebruik heeft. Deze eigenschap maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met de handheld toestellen. In drukkere periode kan men makkelijk meerdere toestellen in dienst nemen zonder meerkost.
"BETAAL NIET VOOR WAT U NIET NODIG HEBT" is dan ook de slogan in dit succes verhaal.